Certificari

Certificat de Calitate ISO 9001 Certificat de Calitate ISO 22000

Info

S.C. Lival Import Export S.R.L.

Reg. Com.: J07/333/1991

CUI: RO612530

0744.540.370

0231.573.473

Produse de Panificatie si Patiserie - Lival

Societatea Lival va ofera o gama variata de produse proaspete de panificatie si specialitati de patiserie fabricate din materii prime de calitate superioara, intr-un mediu igienic conform cerintelor Uniunii Europene si dupa retete traditionale.

Un alt aspect foarte important de mentionat este ca painea Lival nu contine ingradiente menite sa creasca volumul acesteia sau sa-i imbunatateasca aspectul comercial si nici amelioratori. Lival acorda atentie tuturor factorilor care contribuie la produse de panificatie de calitate:

Produsele de panificatie Lival sunt disponibile in magazinele proprii dar si in numeroase magazine partenere ce participa la procesul de distributie. La comanda se pot realiza si alte sortimente ce nu fac parte din productia curenta. Pentru o estimare de pret pentru comenzi speciale va rugam sa ne contactati. Deoarece ne bucuram de aprecierea tuturor clientilor nostri, suntem siguri ca produsele de panificatie Lival va vor satisface din punct de vedere calitativ. In productia curenta avem urmatoarele produse, urmand ca pe viitor sa diversificam gama in functie de cerintele consumatorilor:

Copyright © 2019 Lival Import Export SRL. Toate drepturile rezervate.
Confidentialitate | Harta Site | Contact